Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (5.29 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut parlamentarilor sa renunte la "conflictele artificiale" si sa se implice in proiectul de reconstructie a zonelor calamitate, anuntand ca Guvernul va renunta, la randul sau, la "politica pasilor marunti" si va majora la 6% din PIB fondurile alocate pentru infrastructura.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, s-a aratat extrem de contrariat de faptul ca reprezentantii Guvernului, prin vocea premierului liberal, Calin Popescu Tariceanu, isi asuma proiectul de majorare anticipata a pensiilor, desi PSD ar fi cel care sta la baza acestui proiect, ca sa nu mai precizam ca reprezentantii PC spuneau zilele trecute cam acelasi lucru.
Avocatul Poporului, Ioan Muraru, a sustinut marti, in Parlament, la prezentarea rapoartelor de activitate pe 2006 si 2007, ca activitatea institutiei a inregistrat un spor calitativ si cantitativ si a criticat lipsa de mediatizare a institutiei si ostilitatea MEF la fonduri alocate.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite. Episcopia ortodoxa catalogheaza atitudinea episcopului Tõkés ca intretine patimi straine de duhul crestinesc si il invita politicos sa-si vada de treaba.
Cateva personalitati din lumea academica si a afacerilor au lansat marti Registrul National al Aberatiilor, un catalog electronic in care oamenii care se lovesc, sunt afectati sau observa situatii aberante create de institutiile statului sunt incurajati sa-si inscrie experientele.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
Liderii PSD sustin ca functia de vicepremier trebuie sa le revina in plus fata de repartizarea paritara a portofoliilor ministeriale, ca o contrapondere la postul de premier al PD-L, iar PD-L vrea ca functia de vicepremier sa fie doar unul dintre portofoliile atribuite la paritate catre PSD.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni, la Craiova, ca din regiunea Oltenia PSD va propune in actuala structura guvernamentala cinci-sase secretari de stat, chirurgul Irinel Popescu fiind singura persoana nominalizata de catre liderul social-democrat.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Daca PD-L vrea sa-si adauge si mandatul obtinut de indeuendenta EBA, trebuie sa-si schimbe denumirea in PD-L-EBA. ... "Cred ca nu este niciun fel de dubiu cu privire la castigatorul acestor alegeri, Partidul Social Democrat si Alianta PSD+PC au castigat alegerile pentru Parlamentul European.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca partidul pe care il conduce lucreaza la o Carte neagra a guvernarii PDL - PSD cu ocazia implinirii a sase luni de activitate a acestui Guvern, pe care l-a caracterizat ca fiind "corupt" si interesat doar de a-si promova clientela politica.
Actiunile de inspectie si control, efectuate de inspectorii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), s-au concertizat, de-a lungul perioadei 27 iulie - 2 august a. ... , printr-un numar de 332 controale.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Ministrii actualului guvern au calculat, au tras linie si au hotarat care sunt disponibilizarile pe care urmeaza sa le efectueze, in regim de urgenta. ... Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500.
Motiunea de cenzura initiata de PNL si UDMR a intrunit doar 112 voturi "pentru", 137 "impotriva", doua voturi fiind anulate, in conditiile in care, pentru a fi adoptata, ar fi fost necesare 236 de voturi.
Presedintele Traian Basescu a declarat in aceasta dimineata pentru postul public de televiziune ca daca va fi nevoit sa desemneze un al doilea premier, acesta va fi ales pe criterii politice.
Sa se ocupe de administratie, de aprovizionare cu cartofi, varza si ceapa.
Curtea Constitutionala a respins ieri solicitarea PSD de reluare a turului II al alegerilor prezidentiale. Pentru ca alegerile sa fie invalidate, judecatorii ar fi trebuit sa gaseasca o frauda suficient de mare pentru a modifica ordinea celor doi candidati.
Un numar de 9 candidati s-au inscris la sefia partidului, iar 62 pentru functia de vicepresedinte. ... Procedura de alegere a conducerii partidului a durat aproximativ sase ore.
google-analytics.com